EGGS for Breakfast

Hvordan lykkes med innovasjon og skalering av start-ups fra etablerte virksomheter

 Onsdag 11 oktober, 2023, 08:00-09:40 | EGGS Design Oslo I Språk: Norsk

Velkommen til høstens EGGS for Breakfast i Oslo der du vil få lære om hva som kreves for å lykkes for å skape verdi med en corporate start-up. Du vil få innsikt i erfaringene Bilista (fra Gjensidige Mobility Group) gjorde seg på sin reise fra idé til vellykket app for bileiere.

Du vil lære

  1. Verdiskapning utover inntekt: Vi utforsker hvordan verdi kan være mer enn bare inntekter i corporate start up verden.

  2. Eksperimentering med forretningsmodeller: Vi går i dybden på ulike metoder for å eksperimentere med forretningsmodeller, både før og etter produktlansering for å sikre riktig prioritering av initiativer.

  3. Fordeler og ulemper av Corporate Start-ups: Vi går grundig inn i hva det innebærer å være en corporate start-up, og hvordan dette har påvirket Bilistas utvikling.

  4. Tøffe Prioriteringer for markedslansering: Oppdag hvordan Bilista-teamet har håndtert vanskelige beslutninger underveis, og hva de har lært av dem.

  5. Strategiske suksessgrep: Lær om de strategiske valgene som har vært avgjørende for Bilistas suksess, og hvordan du kan bruke disse innsiktene til å lykkes på din egen reise.

Om Bilista – Gjensidige Mobility Groups

Bilista er verktøyet som samler alt du som forbruker trenger for å ha oversikt, forutsigbarhet og kontroll på bilen og bilbruken din på ett sted. Tjenesten startet som et strategisk initiativ fra Gjensidige Mobility Group og har gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling som en corporate start-up innenfor B2C-markedet.

Agenda

  • 08:00 – 08:30 Frokost og mingling
  • 08:30 - 09:40 Presentasjoner og Q&A
  • 09:40 - 10:00 Mingling 
  • 10:00 Seminaret avsluttes
Hubspot Landing page

Bilista startet som et strategisk initiativ fra Gjensidige Mobility Group og har gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling som en corporate start-up.

EGGS for Breakfast

Frokostseminaret vil være i Atriumet i EGGS lokaler i Oslo sentrum, i Møllergata 4, 0179 Oslo.

Møt foredragsholderne

Per E-1

Per Engelstad, Produkteier i Bilista og senior forretningsutvikler i Gjensidige Mobility Group

Per har vært en del av Gjensidige siden 2014, etter seks år i Accenture. Med lang erfaring innen forretningsutvikling og prosjektledelse har Per vært en nøkkelfigur i hele reisen, fra utformingen av Gjensidiges mobilitetsstrategi til den praktiske gjennomføringen.

På EGGS for Breakfast kommer Per til å dele med deg sine erfaringer for å lykkes med å skalere en idé til en suksessfull app. Du vil høre historien om Bilista, som ble lansert i januar 2023 og allerede har oppnådd en imponerende brukermasse og er klar for den spennende skaleringsfasen. Du vil få innsikt i Bilistas reise, fra de tidlige utfordringene til de strategiske beslutningene som har brakt appen dit den er i dag.

Maren Sofie Sivertsen rundt

Maren Sofie Sivertsen, Lead Business Designer i EGGS

Maren Sofie har jobbet med alt fra små startups til store selskaper for å hjelpe dem med å finne konsepter og ta ideene ut i markedet, samtidig som de har funnet en levedyktig og gjennomførbar forretningsmodell for produktene deres. Hun har bred erfaring fra mange forskjellige bransjer fra sine 8 år som konsulent.

Fra Maren Sofie vil du lære hvordan innovasjon i etablerte virksomheter kan måle verdiskaping utover kun inntektsstrømmer. Maren Sofie vil gå gjennom ulike måter å teste forretningsmodeller og inntektsstrømmer i ulike faser av konseptet sin modningsfase.

 

 


Register here to participate

Business unusual (banner)

This EGGS for Breakfast event is part of our Business Unusual series: navigating customers' evolving needs and desires in times of uncertainty. Whether the challenge is about entering a new market, staying relevant or understanding when to pivot, we look at different industries to capture the strategic role of design in dealing with rapidly changing market conditions.